I allmänhet har det skett en ökad användning av steroider på grund av deras konstruktiva effekter på den mänskliga kroppen.

Denna artikel är främst tänkt för nybörjare i steroider användning, för de som vill börja en steroider cykel och fortfarande tvivel om förväntade effekter av anabola steroider, det kommer att vara värdelösa för gamla juicepressar eller steroider experter.

Jag vill nämna att detta inte är en pr-artikel, så kan du inte behandla mig felaktigt, Om du tvivlar på om början steroider användning så du tror inte vi försöker övertyga dig att börja pressning, denna artikel har skrivits för informativa ändamål.

Så låt oss börja...
Låt oss säga att du är en av dessa killar som har en mycket seriös inställning till gymmet liv, du är hälso-och du har tränat i evigheter och de senaste 6-12 månaderna att du har "gått in i väggen" (du behöver inte se några förändringar i din kropp eller resultat) men du känner fortfarande behovet av att sätta på sig lite muskler och du har förmodligen provat alla typer av naturliga kosttillskott med några dramatiska förändringar så att du slutade till slut med tanken på att köra en steroider cykel.
Jag vill vänligen be er att läsa denna punkt igen - om du är en av de unga killar som vill börja använda steroider efter bara några månader av träning då jag skulle rekommendera dig att hålla dig borta från växeln att du är ledsen att säga dig, men du har någon form av problem med din personlighet eller self-motivation och bland de vanligaste effekterna av anabola steroider, din personlighet problem kommer bara att förvärra, tålamod är vad du behöver i denna fas av kroppens återuppbyggnad men inte steroider.

Också innan du börjar bör du komma ihåg att steroider är ett offer, du offra en del av din hälsa för att uppnå ditt mål, det är därför de 2 första punkt som du måste kontrollera innan du börjar en cykel är din hälsa och dina mål.
Börja med ett allmänt test för att se om ditt hälsotillstånd, kontrollera funktionen hos de viktigaste organen - ditt hjärta, lever, njurar, binjurar, hypofys, sexuell funktion - Om de har visat sig ha ett fel som sedan hålla sig borta från steroider, jag hoppas att du är smart nog att förstå att din hälsa är viktigare än ditt utseende; även göra en allmän blodprov och kolla dina manliga hormoner nivåer.

Slutligen, om din läkare har gjort en allmän slutsats och det säger att du är frisk kan du gå till nästa steg - att formulera dina mål, eftersom detta kommer att avgöra den nödvändiga effekten av anabola steroider som används i din cykel.

De gemensamma målen är att : fyllnadsmedel (få massiva muskler på kort tid), skärning/muskler (bränna fett, få fler slet och få mer definierade muskler struktur).

Jag skulle inte vilja att överbelasta ditt sinne med vetenskapliga beskrivningar av effekterna av anabola steroider, kan du hitta dem på Wikipedia eller någon steroider plats, jag ger dig en kort och enkel beskrivning av steroider effekt och berätta åtminstone vad du kan förvänta av dem.
Så, funktionellt effekten av anabola steroider har 2 åtgärdsområden:
-anabola steroider effekt ökar protein upptag i cellerna, som leder till ackumulering av vävnad, speciellt muskelvävnad.
-androgen effekt, denna effekt är relaterad till det faktum att steroider är syntetiska hormoner och ta med dem kommer att utveckla och underhålla din manlighet så din styrka, hår tillväxt, stämbanden utvidgning etc.

Varje steroida produkten har androgen/anabol-tal, det kan vara 50/50, 70/30, 40/60 etc. vad innebär det att produkten är XX procent androgena och YY % anabola, vad som kan förstås som produkten är främst tänkt för styrka och har mer virilizating egenskaper eller för att bygga muskler.
En punkt här bör särskilt nämnas - som högre androgena priser av en steroid som mer östrogen-relaterade biverkningar har därför som mer androgen är en steroid som mer det hämmar din naturliga testosteron produktion.

Jag vill inte tråka ut er med detaljerad beskrivning av alla effekter av anabola steroider, eftersom jag är säker på att du inte kommer att ladda för info och sluta läsa efter de första 5 minuter du är en idrottsman, inte en swot, så jag bestämde mig för o-lista den mest använda anabola steroider och deras effekter.

Metandienon (Dbol) - den mest kända oral steroid, det är valet av 87% av nybörjare - ger stora vinster på kort tid, nackdelarna är att den höga lever-toxicitet, ganska högt vatten retention vilka resultat som är svår att underhålla vinster.

Stanozolol (winstrol) - finns i injicerbara och muntlig form - oftast har skärande/ lean muskel effekt, ger styrka och uthållighet

Turanabol (Tbol) - används för att muskler cykler, lägger muskel hårdhet och styrka, ganska harmlös

Anapolon (oxy) - den mest kraftfulla och mest muntliga anabola steroid, även de mest giftiga, ger massiva vatten lagring, vara försiktig med det.

Anavar (Oxan) - har en av de mest oförargliga effekterna av anabola steroider, främjar fettförbränning processer, lägger muskel definition

Halotestin - har mer androgenis effekter och nära till ingen anabola, används främst av lyftar och MMA fighters, ökar styrka och aggressivitet

Primobolan (muntlig och injicerbara versionen) - mycket mild och harmlös effekterna av anabola steroider, mer används inom skärande cykler, lägger muskel hårdhet och spelar;t har en uttalad androgen effekt.

Testosteron Enathate - den mest använda injicerbara steroid, det används främst för fyllnadsmedel, men du ska veta att alla testosteron kan användas både för att öka volymen och styckning, det beror på din kost och rutin.

Testosteron Cypionate - har liknande effekter av anabola steroider med testosteron enanthate kan en nybörjare inte skulle märka skillnaden, men det sägs att den behåller mindre vatten.

Testosteron Blandningar (sustanon) - är blandningar av testosteron av olika förestring nivåer, det används främst för fyllnadsmedel, vilket ger ganska massiv muskel vinst i en ganska kort tid.

Testosteron Propionate - snabbverkande/ kort ester testosteron, som används för att skära, det sparkar i 24 timmar efter att du injicerat (t ex testosteron enathate eller cypionate sparkar i after2 veckor), men det är som behövs för att injicera det varje dag.

Boldenone undecylenate - används främst för fyllnadsmedel, det ökar uthållighet, styrka, vaskularisering och ökar aptiten, så det skulle vara ett bra tillägg till alla fyllnadsmedel cykel.

Trenbolone Enanthate - har mer androgena effekter, mestadels används för att skära, ökar aggression och fett bränner processer, inte för nybörjare

Trenbolon Aceate - snabb agerar trenbolon, som också används för att skära, men det har en kortare livslängd så du behöver för att injicera det var andra dagen

Propionat Masteron och enanthate - lägger muskel definition och muskler hårdhet.

Clenbuterol - det kan inte anses vara en steroid, men det används mycket flitigt inom skärande cykler på grund av att det är termogena effekt, det bränner fett ganska fort

Jag hoppas att du har nått slutet av denna lista och det var nyttigt, men jag är säker på att du inte kan bygga din cykel själv, även efter att ha läst allt detta, det är därför du behöver en riktig råd, så tveka inte att kontakta oss, lita på mig massor av att läsa kommer inte att ersätta en aktiv och verklig kommunikation.

Som en avslutning vill jag påminna er om att steroider är syntetiska hormoner så med alla steroider kommer att rubba balansen av din naturliga hormonnivåer och förutom effekterna av anabola steroider som beskrivs ovan kan du träffa några biverkningar av anabola steroider såsom akne, låg sexlust, fet hud, gynekomasti, leverskador och så vidare, men om du kommer ihåg i början av denna artikel jag sa att steroider är ett offer, så du är den som bestämmer....