Turinover

  • 50.15€
  • Exkl moms: 50.15€
  • Tillgänglighet:2-3 Days
  • Märke: Vermodje
  • Artikelnummer: 933
  • Ämne: Turinabol (4-Chlorodehydromethyltestosterone)
  • Paket: 10 mg (50 tabletter)
Antal:

Köpa Turinover Sverige


Omsättning anabola steroider från Moldaviska tillverkare av Vermodje, som används inom järn sport-och aktiviteter. Den viktigaste aktiva substansen chlordehydromethyltestosterone (turinabol). Används för att öka styrka, totala muskelmassa, öka uthållighet och snabbhet av en idrottsman, till att göra musklerna mer slet och hårt. Genom att lägga till molekyler av klor i den huvudsakliga aktiva ingrediensen (metandienon), drogen har färre biverkningar, det gör det inte aromatize och har en låg androgen aktivitet. Köp ursprungliga omsättningen i katalogen.

Turinover salu i Sverige


Turinover från oral steroid som används som idrottare styrka idrotter och idrottare som vill öka sin prestanda. Användning är möjlig också för medicinska ändamål. På grundval av ämnet chlordehydromethyltestosterone det finns ett ganska stort antal läkemedel från olika tillverkare, som skiljer sig något, utom en, ofta kostnaden. Omsättningen från Vermodje du kan köpa till ett ganska rimligt pris, och produkter av detta företag har mestadels positiva recensioner.

Billig Turinover till salu i Sverige


Den aktiva substansen kan användas och upplevas av professionella idrottare och nybörjare (de är naturligtvis önskvärt för användning i samband med oerfarenhet, kanske idrottaren bara valde fel dosering). Omsättning inte aromatize androgen aktivitet minskar, men den muntliga formen är mer giftigt för levern och utsöndras ur kroppen inom 6 veckor. Innan det är naturligtvis bättre att rådgöra med en erfaren i detta fält person. Aktiva läkemedlet 16 timmar, så han måste ta det varje dag. Minimerad vätskeansamling, så det muskel massa, du har ringt för denna kurs kommer att vara av högsta kvalitet.

Hur man tar turinover Hur man tar Omsättning

Ungefärlig dosering för män är 2060 mg per dag, priset beror på din vikt, erfarenhet, kondition. Turinover en negativ effekt på levern begränsar naturligtvis av drogen i upp till 6 veckor. Kvinnor kan också använda anabola, men dosen kommer att vara mycket mindre, från 5 till 15 mg per dag. Men han måste ta det mycket försiktigt, trots att androgenne fastigheter minskar. Med uppkomsten av allvarliga biverkningar från Tunrover från Vermodje, bör läkemedlet omedelbart avbrytas.

Turinover till salu Sverige


Dosen per dag kan tas på en gång (helst på morgonen) eller uppdelat i 2 doser. I genomsnitt, med rätt teknik, följer instruktioner för användning och rätt doser, kan du få upp till 8 kg i muskelmassa. Du kan ta emot solo kombinerad kurs Omsättning kommer också att vara mycket relevant (till exempel, nandrolon, testosteron, stanozolol, den sista kombinationen kommer att bidra till att torr muskler och ge dem lindring, dvs, kan få i förberedelse för konkurrens). Solo reception Turinover för nybörjare kommer att vara mycket användbar för mer erfarna idrottare är mer rimligt att använda en kombinerad kurs.

Recensioner av turinover biverkningar av Turinover salu i Sverige


När du använder Turinabol från Vermodje minskar produktionen av testosteron, men det är återställda efter en viss tid efter kursen, medan välskriven, PKT. I Allmänhet, Omsättning någorlunda säker anabola steroider, har några biverkningar som nästan inte visas på rätt dosering. Om du inte följer anvisningarna för användning, kan det leda till gynekomasti, akne och högt blodtryck.

Skriv en recension

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
    Dålig           Utmärkt