Clomiver

  • 17.00€
  • Exkl moms: 17.00€
  • Tillgänglighet:2-3 Days
  • Märke: Vermodje
  • Artikelnummer: 934
Antal:

Köpa Clomiver Sverige


Kloewer antiöstrogen läkemedel från den Moldaviska läkemedelsföretag, oral steroid som. Den viktigaste aktiva substansen – clomiphene. Release form – tabletter, förpackning med 25 50 mg/tab. Clomiphene är selektivt modulator av östrogen-receptorer. Agonistically och har antagonistiska egenskaper, som blockerar effekterna på kroppen av östrogen genom att binda till receptorer. Clomiver block feedback av östrogener med hypotalamus (när du tar Clomid östrogen inte påverkar hypofysen, och därmed minska produktionen av LH och FSH) och stimulerar produktionen av GnRH. Som ett resultat av dessa processer, hypofysen i stora mängder ger luteiniserande hormon som i sin tur ökar utsöndringen av testosteron i testiklarna.

Clomiver Sverige


Clomiver är bara en stimulerande i och för sig inte ökar nivåerna av östrogen i blodet. Klomifencitrat är effekter som liknar diethystilbestrol, men till skillnad från den senare, inte uppvisar östrogena aktiviteten. Med beaktande av den kemiska strukturen, läkemedlet liknar Tamoxifen. Med hjälp av produkten, vara medveten om att när små doser av clomiphene visar östrogena effekt, men i fallet med hög koncentration av östrogen redan har en omvänd (anti-östrogena) effekt. I medicinska tillämpningar Kloewer används för att behandla anovulatorisk ovariell dysfunktion, vissa former av amenorré, livmoderblödning, infertilitet. Män med försenad pubertet, oligospermia, androgen brist.

Clomiver till salu Sverige


Effekter från att ta Clomiphene

Effekter från att ta ClomiverВосстановление nivåer av endogent testosteron.
Ökad nivå av globulin som binder könet hormoner.
Antiestrogenic effekter (blockering av östrogen i cellerna).
Ökad syntes av hormonerna FSH och LH.
Hinder för utvecklingen av katabola processer.
Hur man tar Clomiver

Naturligtvis Clomiver oftast utförs av män. Som FCT den rekommenderade dosen för läkemedlet varierar från 50 till 150 mg. Mycket beror på svårighetsgraden av kursen av steroider och fysiologiska egenskaperna hos organismen. I genomsnitt PKT varar ca 23 veckor. När det gäller kvinnor, acceptans Clomiphene inte professionella idrottare är inte att rekommendera.

Billig Clomiver till salu i Sverige


Recensioner om Clomiphene

Många idrottare använder sig av anti-östrogen på kursen och som en PCT-efter att ha tagit anabola och androgena steroider. Recensioner om Clomiver säga om den höga potential som läkemedel för att återställa endogen testosteron nivåer. Typiskt, normalisering av hormonell bakgrund av den organism som krävs för 34 veckor.
Ämne
Ämne Klomifencitrat (Clomid)
Paket
Paket 50 mg (25 flikar)

Skriv en recension

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
    Dålig           Utmärkt