Androxine

  • 76.50€
  • Exkl moms: 76.50€
  • Tillgänglighet:2-3 Days
  • Märke: Alpha Pharma
  • Artikelnummer: 682
Antal:

Köpa Androxine Sverige


Androxine steroider anabola och androgena effekter från Indiska läkemedelsföretag Alpha Pharma. Den huvudsakliga aktiva ingrediensen vattenhaltigt suspension trenbolon. Form släppa aneroxia – 10 ampuller av 50 mg/ml Vattenlösning suspension, till skillnad från olja former av läkemedlet, inga väsentliga rester, är icke-förestrad lösning, där den snabba inträde i blodet. Denna funktion leder till nyanser av användning, dosering, etc.

Androxine från Aplha Pharma salu Sverige


Inledningsvis, trenbolon uteslutande användes inom veterinärmedicinen för att öka aptiten och muskel massa av djur. Kemiska 10нор steroider och är ett derivat av testosteron, som progestinas aktivitet, liknar nandrolon (vilket är anledningen till att eventuella biverkningar såsom slapp erektion, minska libido och även atrofi av testiklarna). Men, trenbolon imeet och dess fördelar, bland vilka är den brist på smak. Androxine inte uppvisar östrogena aktivitet, och därmed inte orsaka vätskeansamling och gynekomasti. Ta emot steroid av professionella idrottsmän är svårare (utan användning av maskering agenter), som moderna metoder tillåta doping kontroll för att upptäcka spår av vatten suspension trenbolon tillräckligt länge. Korrekta uppgifter på denna punkt, men naturligtvis, tiden för upptäckt av icke-förestrad steroider är mycket mindre än de ämnen sätta på luft.

Billig Androxine till salu i Sverige


Hur man tar Androxine Effekter från att ta

Den snabba ökningen i muskelmassa. Vattenlösning suspension börjar agera praktiskt taget omedelbart efter injektion.
200% ökning av insulin-like growth factor.
Minska mängden kroppsfett.
Minskade kortisolnivåer. Anti-katabol effekt, vilket hjälper till att minimera muskelnedbrytning.
Förbättra libido på kursen. Samtidigt, i slutet av receptionen för att eliminera de biverkningar som orsakas genom hämning av produktionen av testosteron, som kräver användning av stimulantia.
Hur man tar Androxine

Med tanke på den betydande dämpning av endogent testosteron graden av Androxine åtstramning är inte att rekommendera. Kanten säkra dosen är 50 mg en vattenlösning suspension dagligen under en månad. Överstiger de normer eller längden på utbildningen kan vara biverkningar för att förhindra som från den andra veckan av trenbolon till slut, det rekommenderas att inkludera koriongonadotropin.

Hur man tar Androxine tillsammans med andra anabola och androgena steroider information, inte så mycket. För en uppsättning av muskelmassa till att omfatta ytterligare läkemedel är opraktiskt, eftersom AAS är mycket kraftfulla och ger en betydande ökning. De bästa kombinationerna för "torkning" är med trenbolon eller Winstrol Annavaram i halva doser. Den sammanlagda längden på utbildningen inte bör överstiga två månader.

Biverkningar salu Sverige


Eventuella negativa effekter är akne, håravfall, ökad aggression, sömnlöshet, etc. Även förtryck av produktionen av testosteron kan orsaka följande biverkningar från Androxine som testikelatrofi, slapp erektion och minskad libido. Men de repareras på ett snabbt mottagande av kabergolin och gonadotropin. Det finns en missuppfattning om farorna med steroid för njure, orsakade att vara målade i röd färg i urinen på kursen. I själva verket anledningen är slutsatsen, metaboliter, och det är ingenting att oroa sig. Trenbolon har också toxiska effekter på levern. Det är inte rekommenderat att kombinera Androxan med Efedrin och Clenbuterol.

Recensioner om Androxine

Androxine till salu Sverige


Recensioner Androxine Fans använda drogen är inte ofta, eftersom jag oftast föredrar en mer säker farmakologi. Recensioner om Androxine från Alpha Pharma-proffs ofta innebär användning av steroider på den kombinerade kursen i kombination med Nandrolon och Testosteron enanthate. Information från idrottare att delta i sådana långa cykler (ibland varar i 3 månader eller längre) föreslår att möjligheten att undvika biverkningar med ordentlig PCT och farmakologi kurs. Det finns tecken på nedsatt blodtryck och syndrom "dakadaka", men de är inte täta.

Recensioner om Androxan kritiska av prissättningen av företaget alpha Pharma, inte heller ovanligt. Men det är ingen indikator och andra guide till åtgärder, som det Indiska företaget erbjuder produkter till lägsta möjliga kostnad. Det är klart att oavsett priset, det finns människor för vilka det kommer att bli dyrt.
Ämne
Ämne Trenbolon
Paket
Paket 10 Ampuller (50 mg/ml)

Skriv en recension

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
    Dålig           Utmärkt